decembrie 9, 2022

Au început înscrierile la școala de pompieri

Luni, 24 octombrie, s-a dat startul înscrierilor pentru concursul de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, sesiunea octombrie-decembrie 2022.

Înscrierile se fac online, până în data de 4 noiembrie, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Sunt disponibile în total 300 de locuri. Dintre acestea, 275 sunt pentru Subofiţer de pompieri şi protecţie civilă (două locuri sunt destinate romilor), iar 25 de locuri sunt pentru Subofițer administrativ.

Evaluarea performanțelor fizice este programată în perioada 23-29 noiembrie. În 10 decembrie, candidații vor susține proba de evaluare a cunoștințelor, iar în intervalul 15 decembrie -20 ianuarie va avea loc examinarea medicală, doar pentru candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concurs, în ordinea descrescătoare a notelor.
Rezultatele finale se vor afișa până în data de 25 ianuarie.

Probele de concurs se susțin la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești.

Tematica și bibliografia pentru proba de verificare a cunoștințelor se vor afișa pe pagina de internet a unității de învățământ (www.scoaladepompieri.ro).

Candidații trebuie să aibă vârsta de până la 27 de ani, împliniţi în anul participării la concursul de
admitere, să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puţin 9,00, cu excepţia candidaţilor care au absolvit instituţii de învăţământ de nivel liceal în state membre ale Uniunii Europene în care nu se evaluează prin notă/punctaj/calificativ purtarea elevului, și să nu fi fost exmatriculaţi pentru abateri disciplinare dintr-o instituţie de învăţământ.

Mai multe informații găsiți pe site-ul www.isusalaj.ro sau la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj, situat în municipiul Zalău, bulevardul Mihai Viteazul, nr. 57, telefon 0260.611.212, interior 27113.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *