septembrie 30, 2023

Au inceput cu dreptul: Sanatatea Cluj-FC Zalau 1-2 (1-0)

0

Pe o vreme rece de iarna, elevii antrenati de Marius Pasca si Cristi Oros au inceput cu dreptul returul Ligii a III-a, invingand in deplasare Sanatatea Cluj, prin golurile marcate de Ignat, in minutul 55 si Jula, in minutul 65, iar pentru clujeni a inscris Onutiu, in minutul 40. Prin acest succes, zalauanii continua rezultatele bune din finalul turului, cand formatia zalauana a reusit, in ultimele 4 partide, 3 victorii si un rezultat de egalitate.
Marius Pasca a inceput partida de la Cluj cu urmatorul unsprezece: Madaras Csaba- Cristian Mocean (Ionel Potra, min 85), Vasile Jula, Cosmin Cozma, Vlad Negrean, Ionut Podina, Istvan Maior (Cristi Oros, min 85), Gabriel Craciun (Flaviu Barnutiu, min 85), Gigi Gorga, Claudiu Chiorean, Marian Ignat. Rezerve: Claudiu Chis, Robert Vegh, Radu Blaga, Florin Kordis.
Cu acest succes formatia antrenata de Marius Pasca acumuleaza 28 de puncte si urca pe locul opt in clasament.
In urmatoarea etapa, FC Zalau va primi vizita echipei Unirea Ungheni, vineri, 6 martie, cu incepere de la ora 15,00.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut