Politia Orasului Simleu Silvaniei, a fost sesizata, vineri, 9 ianuarie, de catre un cetatean care a reclamat ca, in noaptea precedenta, persoane necunoscute, prin fortarea usii de acces, au patruns in garajul proprietate personala, de unde au sustras autoturismul marca Dacia 1310, de culoare alba, care avea cheile in contact.
In urma investigatiilor politistilor, autoturismul a fost gasit, cateva ore mai tarziu, abandonat pe o strada din oras. Autoturismul fusese avariat in partea din dreapta fata iar din interior nu lipseau bunuri sau valori. “Politistii continua verificarile, pentru identificarea persoanei sau persoanelor care au sustras, folosit si avariat autoturismul”, a conchis Tincuta Dumuta.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut