Au furat lemne din codru și s-au ales cu dosar penal

Doi bărbați bănuiţi de tăieri ilegale şi furt de arbori au fost identificaţi de poliţiştii sălăjeni.

Miercuri, 17 mai, poliţiştii Postul de Poliţie Surduc au identificat un bărbat de 36 de ani şi un tânăr de 16 ani, ambii din localitatea Cristolţel, care, în perioada ianuarie – februarie 2023, ar fi tăiat fără drept şi ar fi sustras 26 de arbori de esenţe gorun, jugastru şi fag, dintr-o pădure proprietate a statului de pe raza localităţii Cristolţet, cauzând un prejudiciu de 1.065 de lei.

Tot miercuri, 17 mai, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Gârbou au identificat un bărbat de 54 de ani, din localitatea sălăjeană Călacea, care ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras 6 arbori nemarcaţi, din speciile gorun, fag, cer, plop şi mesteacăn, din pădurea din Călacea.

Materialul lemnos, în valoare de 2.238 de lei, a fost recuperat şi restituit proprietarului.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori.

About Author

One Reply to “Au furat lemne din codru și s-au ales cu dosar penal”

  1. Măi Graiule, localitatea se cheamă Cristolțel, nicidecum Cristolțet. Și apoi de ce nu spuneți că bărbații erau țigani, pe care îi doare-n brișcă de dosarele penale. Că doar sunt discriminați….pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *