noiembrie 29, 2022

Marti, 25 martie 2009, pe la orele amiezii, un cetatean din localitatea Mal a sesizat Politia, prin apelul unic de urgenta 112, ca mai multe persoane, cu carute, fura lemne din padure. “Politistii de la postul comunal Sag s-au deplasat la fata locului, unde au prins in flagrant sase persoane (din Mal) care sustrageau material lemnos din padurea apartinand Ocolului Silvic Magura Simleului”, ne-a informat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al IPJ Salaj.
Ea a mai precizat ca materialul lemnos a fost ridicat, in vederea confiscarii, si predat in custodie padurarului de zona, iar autorilor le-au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale, pentru comiterea infractiunii de furt.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *