septembrie 30, 2023

Au fost premiati cei mai buni sportivi ai anului 2008, din Salaj

0

Directia pentru Sport a judetului Salaj i-a premiat, la finele saptamanii trecute pe cei mai buni sportivi ai anului 2008, dar si pe cei care au avut o contributie mare la obtinerea rezultatelor sportivilor si pe cei care au sprijinit sportul din judetul nostru. Festivitatea de premiere a avut loc in Sala Sporturilor din Zalau cu participarea primarului Zalaului, Radu Capilnasiu si a subprefectului Salajului, Alexandru Vegh. Au mai fost prezenti oameni de sport, antrenori, sportivi precum si un public larg.
Sportivii anului sunt:
Locul I – Calin Marincas, Karate traditional, de la CS Favorit Zalau-CS Budokurai Samurai Hunedoara, il are ca antrenor pe Ionos Simo.
Locul II – Paula Todoran, atletism, de la Clubul Sportiv Municipal “Armatura” Zalau, antrenor fiindu-i Mirel Seisanu.
Locul III – Cristian Boldut, karate kyokushin-I.K.O.2. Este legitimat la Clubul Sportiv Vidalis Zalau, unde este, de altfel, si antrenor. Locul IV – Andrada Vincze, Locul V – Roxana Ciordas, Locul VI – Ionut Baltan, Locul VII – Dan Perta, Locul VIII – Simona Maxim, Locul IX – Roland Barnutiu, Locul X – Sabina Papita.
Andrada Vincze si Alin Ciupe nu au fost prezenti la festivitatea de premiere, deoarece au participat la Openul Portugaliei cu echipa nationala a Romaniei la juniori I.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut