Directia pentru Sport a judetului Salaj i-a premiat, la finele saptamanii trecute pe cei mai buni sportivi ai anului 2008, dar si pe cei care au avut o contributie mare la obtinerea rezultatelor sportivilor si pe cei care au sprijinit sportul din judetul nostru. Festivitatea de premiere a avut loc in Sala Sporturilor din Zalau cu participarea primarului Zalaului, Radu Capilnasiu si a subprefectului Salajului, Alexandru Vegh. Au mai fost prezenti oameni de sport, antrenori, sportivi precum si un public larg.
Sportivii anului sunt:
Locul I – Calin Marincas, Karate traditional, de la CS Favorit Zalau-CS Budokurai Samurai Hunedoara, il are ca antrenor pe Ionos Simo.
Locul II – Paula Todoran, atletism, de la Clubul Sportiv Municipal “Armatura” Zalau, antrenor fiindu-i Mirel Seisanu.
Locul III – Cristian Boldut, karate kyokushin-I.K.O.2. Este legitimat la Clubul Sportiv Vidalis Zalau, unde este, de altfel, si antrenor. Locul IV – Andrada Vincze, Locul V – Roxana Ciordas, Locul VI – Ionut Baltan, Locul VII – Dan Perta, Locul VIII – Simona Maxim, Locul IX – Roland Barnutiu, Locul X – Sabina Papita.
Andrada Vincze si Alin Ciupe nu au fost prezenti la festivitatea de premiere, deoarece au participat la Openul Portugaliei cu echipa nationala a Romaniei la juniori I.