Au ajuns în arest după condamnări pentru infracțiuni rutiere și tâlhărie

Au ajuns în arest după condamnări pentru infracțiuni rutiere și tâlhărie

Doi bărbați, un sălăjean și un bistrițean, au fost depistați în trafic și duși în arestul IPJ Sălaj, după ce polițiștii au constatat că ambii au mandate de executare emise de judecătorii jibouani, respectiv clujeni.

Primul depistat a fost un bărbat de 29 de ani, din Poiana Blenchii. Judecătoria Jibou a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani și 3 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea unor infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Luni seara la ora 19.00, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Jibou l-au depistat și reținut pe un bărbat de 37 de ani, din municipiul Bistrița, județul Bistrița Năsăud. Pe numele acestuia, Judecătoria Cluj-Napoca a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani și 9 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cei doi bărbați au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a fi transferați la penitenciar pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *