ianuarie 31, 2023

Au acces la concursurile de la Poliție și Pompieri doar vaccinații sau testații

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 și protecţiei participanţilor la concursurile organizate de Poliția Română și Inspectoratul pentru Situații de Urgență în această perioadă, toți candidaţii sunt obligaţi să respecte o serie de măsuri.

Vor putea participa exclusiv candidații care sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2, dacă au trecut minimum 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; candidații care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2; candidații care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore; candidații care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore. Termenele se calculează la data susținerii probei de concurs.

La accesul în incinta locaţiei unde se desfășoară proba de concurs, candidații trebuie să prezinte dovada că se află într-una dintre situaţiile care permit participarea (certificat verde digital Covid 19 printat şi/sau dovada testului negativ RT-PCR/antigen). Aceste documente trebuie prezentate în copie și se vor păstra la dosarul de concurs.

Candidaților care nu fac dovada că se află într-una din situațiile de mai sus, nu li se va permite accesul la probe și procedura de concurs pentru aceștia va înceta.

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 și protecţiei participanţilor la activitate, candidaţii sunt obligaţi să poarte mască de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pe toată durata prezenţei în locul desfășurării probei. Pentru evitarea situaţiilor neprevăzute, sunt obligaţi, de asemenea, să aibă asupra lor o mască de protecție, de rezervă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut