Au acces la concursurile de la Poliție și Pompieri doar vaccinații sau testații

0
320

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 și protecţiei participanţilor la concursurile organizate de Poliția Română și Inspectoratul pentru Situații de Urgență în această perioadă, toți candidaţii sunt obligaţi să respecte o serie de măsuri.

Vor putea participa exclusiv candidații care sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2, dacă au trecut minimum 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; candidații care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2; candidații care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore; candidații care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore. Termenele se calculează la data susținerii probei de concurs.

La accesul în incinta locaţiei unde se desfășoară proba de concurs, candidații trebuie să prezinte dovada că se află într-una dintre situaţiile care permit participarea (certificat verde digital Covid 19 printat şi/sau dovada testului negativ RT-PCR/antigen). Aceste documente trebuie prezentate în copie și se vor păstra la dosarul de concurs.

Candidaților care nu fac dovada că se află într-una din situațiile de mai sus, nu li se va permite accesul la probe și procedura de concurs pentru aceștia va înceta.

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 și protecţiei participanţilor la activitate, candidaţii sunt obligaţi să poarte mască de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pe toată durata prezenţei în locul desfășurării probei. Pentru evitarea situaţiilor neprevăzute, sunt obligaţi, de asemenea, să aibă asupra lor o mască de protecție, de rezervă.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.