ATV-urile vor avea “Interzis“ in centrul Zalaului

Zalauanii vor dormi mai linistiti
ATV – istilor si motociclistilor din Zalau li se pregateste o surpriza plina… de restrictii. Primaria municipiului in colaborare cu Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj vor emite o decizie prin care va fi interzisa circulatia ATV-urilor si a motocicletelor in anumite parti ale orasului, in special centrul si zonele cele mai locuite.
“Am avut o discutie cu seful Politiei Rutiere si impreuna am stabilit ca vom institui anumite restrictii pentru circulatia acestor vehicule. Totusi, pentru a nu-i discrimina pe proprietarii de ATV-uri si motociclete le vom oferi rute ocolitoare”, a declarat primarul Radu Capilnasiu. Administratia locala asteapta propunerile IPJ privind interdictiile (atat din punct de vedere legislativ cat si a rutelor unde vor fi interdictii) iar documentul urmeaza sa se constituie intr-un proiect de hotarare care va fi supus aprobarii Consiliului Local.
Mesesul va fi monitorizat mai atent
{inand cont de tragicul accident de circulatie, in urma caruia un tanar motociclist si-a pierdut viata, pe Meses, in apropierea municipiului, politia rutiera va intensifica controalele in zona. “In fiecare week-end vor fi prezente masini de politie, unele cu aparate radar, care vor supraveghea circulatia pe DN 1F, in special pe portiunea dintre Zalau si Ciurmarna”, a declarat Vasile Sabau, seful Politiei Rutiere. Pe langa amplificarea controalelor, Sabau a mai spus ca vor fi montate si mai multe benzi rezonatoare pe DN 1F, pentru a-i determina pe conducatorii “bolizilor” sa reduca viteza. Mai mult, seful rutieristilor, intentioneaza sa faca demersuri pentru a le interzice circulatia motociclistilor in aceasta zona, la sfarsit de saptamana, si le va propune in schimb, rute ocolitoare.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *