septembrie 28, 2023

Polițiștii Secției nr.2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați la data de 28 august a.c., de către o femeie de 33 de ani, din localitatea Păușa, județul Sălaj cu privire la faptul că mama sa – SUCIU ZAMFIRA, de 55 de ani, din localitatea Gălășeni, județul Sălaj a plecat voluntar de la domiciliu la data de 16 august a.c. şi nu a mai revenit.
SEMNALMENTE: aproximativ 1,68 m înălțime, 50 de kg., ochi căprui, având în zona ochiului stâng deasupra sprâncenei o cicatrice. Din cauza unor degerături, i-au fost amputate mai multe degete de la picioare.
ÎMBRĂCĂMINTE: La momentul plecării de la domiciliu aceasta purta o rochie cu dungi maro, albe și roșii, avea un batic înflorat legat la spate, iar în picioare avea o pereche de papuci de casă de culoare albastră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut