octombrie 3, 2023

Administrația Națională de Meteorologie avertizează că, de miercuri noaptea (5 ianuarie ora 02.00) până în jurul prânzului (5 ianuarie ora 14.00), Sălajul, Satu Mare și Bihorul – integral, la care se adaugă județele Cluj, Alba, Maramureș, Bistrița, Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea, Buzău – parțial, vor fi afectate de intensificări ale vântului, cu viteze între 60-80 km/h.

În zona înaltă a județelor se vor înregistra rafale care vor depăși 100-120 km/h, iar în grupele nordice ale Carpaților Orientali va fi vicol.

Din 5 ianuarie, ora 14.00, până în 6 ianuarie ora 12.00, Sălajul se află sub avertizare de intensificări ale vântului, cu viteze între 45-55 km la oră.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut