septembrie 23, 2023

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe A3

0

În perioada 4 – 7 septembrie, sunt restricții de circulație pe A3, nod rutier Gilău, breteaua A și breteaua B, în intervalul orar 09:00 – 18:00, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj.

În acest interval, se execută lucrări de montare a panourilor fonoabsorbante pe breteaua Gilău – Turda.

Circulația spre Turda este deviată pe la nodul rutier Nădășelu.

De asemenea, până în data de 15 septembrie, sunt în vigoare restricții de circulație pe A 10, pe sensul de mers Sebeș-Turda.

Antreprenorul efectuează lucrări la terasamentul autostrăzii în perioada de garanție.

Circulația spre Turda este deviată de la km 15+780 pe breteaua de ieșire nr. 3 Nod Rutier Alba Nord, în sensul giratoriu pe DN1, cu reintrare pe autostradă pe breteaua de intrare nr. 4 Nod Rutier Alba Nord, la km 16+800.

Șoferii sunt rugați să circule cu prudență în zona lucrărilor și să respecte semnalizarea rutieră.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut