noiembrie 29, 2022

Atentie, soferi! Portal fals pentru achizitia rovinietei

CNAIR atrage atentia, printr-o postare pe site-ul institutiei, ca in mediul online exista un portal web pentru achizitia rovinitei, care nu este autorizat de CNAIR , respectiv, " www.rovinietaro.ro".
"Rugam utilizatorii sa achite rovinieta numai la distribuitorii autorizati, ale caror puncte de distributie/portaluri web autorizate se regasesc pe site-ul oficial al CNAIR, http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie. CNAIR nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la accesarea, in vederea achitarii rovinietei, a unor portaluri web neautorizate", se arata in comunicatul CNAIR.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *