septembrie 26, 2022

Atenție, șoferi! Circulație închisă pe DN1H, la Ciocmani

Accesul peste trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN1H, în zona localității Ciocmani, va fi restricționat, respectiv închis, anunță CFR, din cauza unor lucrări, din data de 5 octombrie până în 8 octombrie.

Șoferii au posibilitatea de a folosi ruta ocolitoare pe DJ 109E și DC27 (comuna Letca) sau cea pentru traficul greu pe DJ109E și DJ108s (comuna Rus).

“Pentru circulaţia în condiţii de siguranţă pe calea ferată, precum şi pentru o mai buna desfăşurare a traficului rutier, este necesar a se executa lucrări de consolidare  la trecerea la nivel cu calea ferată linia 412 Dej – Baia Mare, între stațiile Băbuțeni – Surduc, la intersecţie cu DN 1H –  km 108+572, în zona localității Ciocmani”, au precizat reprezentanții CFR.

Lucrările se vor executa de către CNCFR “CFR”S.A. –Sucursala Regională de Căi Ferate Cluj–Secția L7 Dej.

În data de 5 octombrie, în intervalul orar 8.00 – 22.00, traficul va fi restricționat pe o bandă de circulație.

Începând cu data de 5 octombrie, ora 22.00, până în data de 6 octombrie, ora 06.00 circulația va fi închisă pe ambele benzi de circulație.

Din data de 6 octombrie, ora 06.00, până în data de 8 octombrie, ora 16.00, va fi închisă circulația pe o bandă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.