ianuarie 29, 2023

Temperaturile mai ridicate decat media multianuala inregistrate in aceasta perioada, fenomen ce se va mentine pana la sfarsitul saptamanii, corelat cu manevra de pregolire a acumularii Virsolt pentru marirea transei de atenuare conform Regulamentului de exploatare, sunt factori de risc major care pot conduce la diminuarea grosimii, fisurarea si chiar cedarea podului de gheata.
Prin adresa nr.202 din 21.01.2009, Sistemul de Gospodarire a Apelor Salaj a solicitat Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Salaj, in calitate de gestionar exclusiv al activitatii de pescuit recreativ-sportiv sa ia de urgenta masuri pentru atentionarea pescarilor afiliati asupra riscului la care se expun prin pescuitul la copca pe lacul Virsolt, recomandand interzicerea pescuitului in aceasta perioada.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut