Atenție la ce cumpărați de pe internet! Detergent contrafăcut depistat de polițiști

Două persoane din județul Vâlcea, soț și soție, sunt cercetate penal pentru că au vândut cantități importante de detergent contrafăcut prin intermediul unor anunțuri postate pe internet.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, au efectuat, miercuri, 14 februarie 2024, trei percheziții într-un dosar care vizează fapte de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Din cercetări, a rezultat că, în perioada octombrie 2023 – februarie 2024, afaceriștii, soți, de 33 și 26 de ani, din comuna Budești, județul Vâlcea, ar fi comercializat, prin intermediul internetului, detergent și produse de îngrijire purtând însemnele unor mărci celebre, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute, la prețuri cu mult inferioare produselor originale.

În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliul din județul Vâlcea al cuplului, precum și la două imobile din Câlnic și Săsciori, județul Alba, care aparțin unor rude ale acestora, au fost identificate 90 de recipiente care conțineau 405 litri de detergent lichid și 3,6 litri de șampon cosmetic, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, conform ziare.com.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *