Ateliere creative pentru copiii din comuna Plopiș

Muzeul de Artă Populară al Ligiei Alexandra Bodea din Iaz găzduiește, vara aceasta, ateliere creative pentru copiii din comuna Plopiș. Acestea sunt organizate în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău și se adresează copiilor între 7 și 15 ani.

Atelierele de creație se derulează în perioada 25-29 iulie, iar înscrierile se pot face până în 15 iulie 2022, în limita celor 20 de locuri disponibile.

Timp de o săptămână, între orele 10.00 și 13.00, copiii se vor putea distra și învăța lucruri noi și interesante în cadrul atelierelor de decorat vase ceramice, pictură pe sticlă, linogravură și xilogravură, desen cu cărbune.

Copiii interesați să participe la prima ediție a Atelierelor de vară de la Muzeul de Artă Populară Ligia Alexandra Bodea din Iaz, comuna Plopiș, se pot înscrie la numărul de telefon 0742 303 687.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.