februarie 9, 2023

Atacantul salajean Vlad Morar este asaltat de oferte din Asia

Fotbalistul salajean Vlad Morar, de 25 de ani, din comuna Criseni, impresioneaza în prima liga din Grecia. Este unul dintre cei mai buni atacanti, iar reprezentantii mai multor cluburi au început sa se intereseze de el.
În prezent evolueaza pentru Panetolikos, dar e posibil sa plece într-un alt campionat în aceasta iarna. Bogdan Apostu, agentul sau, a declarat la ProSport Live ca Morar este asaltat cu oferte din Asia.
Vlad era considerat, în urma cu câtiva ani, un posibil titular al nationalei României. Impresiona la U Cluj si la Petrolul, dar a intrat într-un con de umbra si parea ca va avea traiectoria multor tineri cu potential care nu sunt vazuti la timp.
În 2017, Gheorghe Hagi l-a luat la Viitorul, i-a dat o sansa, iar Morar a profitat la maxim. A început sa marcheze înca de la primele aparitii, iar dupa sase luni prindea un transfer în Grecia. Evolutiile entuziasmante au continuat si în campionatul elen. Au fost vizibile pâna în Asia, iar acum au venit primele oferte.
"Vlad Morar este unul dintre golgeterii din campionatului Greciei si am oferte din Coreea de Sud pentru el. A demostrat ca are valoare, iar în momentul de fata este un jucator scump pentru România. Vorbim de alti bani", a declarat Bogdan Apostu.
Vlad Morar are sase goluri si o pasa decisiva pentru Panetolikos în acest sezon. În stagiunea 2017 – 2018 a prins 29 de meciuri în tricoul clubului grec, reusind 9 goluri si un asist. Vlad Morar are in palmares o Cupa a Romaniei castigata cu Petrolul in 2013 si un titlu de campion cu Viitorul in 2017.

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut