Frontul atmosferic intrat prin vestul si sud-vestul tarii ne va aduce vreme instabila. Norii vor cuceri cerul, ploile se vor extinde din vest si sud-vest pana seara peste toate regiunile tarii, iar aversele ar putea, izolat, sa aduca si cantitati insemnate de apa.

Vantul va fi prezent, astazi, mai ales in est si la munte, dar se intensifica si in restul regiunilor, iar descarcarile electrice nu vor lipsi nici ele. In consecinta, si temperatura aerului pierde din avantul zilei de marti, asa ca amiaza de miercuri nu va aduce valori asa de mari, ci de numai 12 pana la cel mult 19 grade.

Bucurestenii nu mai zaresc astazi soarele. Mai mult, ploua intreaga zi, vantul care va sufla va deveni si el suparator, iar maxima nu sare de 17 grade.

Joi, norii vor prefera nordul tarii, unde si ploile vor da tonul zilei. In rest, cerul parca se mai insenineaza si doar pe arii mici mai ploua. Cantitatile de apa pot fi insa izolat insemnate cantitativ, iar vantul continua sa fie puternic in sudul tarii si la munte. Maximele vor fi joi mai mici decat cele de miercuri, asa ca valorile termice la amiaza vor porni de la 10 si nu vor trece nicaieri de 18 grade.

Ziua de vineri muta aversele de ploaie cu precadere in vestul, sudul si centrul tarii, in timp ce in rest vorbim de cate o umbrela deschisa ici si colo. Maximele cresc usor, asa ca vom avea parte de valori de la 12 la 20 de grade.