Astazi se deschide al 40-lea CDI din judet

Astazi se deschide al 40-lea CDI din judet

La scoala gimnaziala din Treznea se deschide, astazi, cel de-al 40-lea centru de documentare si informare (CDI) din judet. La fel ca si celelalte 39, si centrul de la Treznea a fost amenajat si dotat cu bani de la Ministerul Educatiei, care a alocat in acest scop 42.000 de lei. Cu acesti bani, in mansarda aripii noi a cladirii scolii a fost amenajat un spatiu modern si primitor, dotat cu mobilier nou, calculatoare conectate la Internet, televizor, videoproiector, aparat foto, camera video si imprimanta multifunctionala. Din aceeasi suma a fost achizitionata si carte noua pentru biblioteca scolii.
Dupa cum ne declara directoarea Elena Tara, de toate acestea vor putea beneficia nu doar cei 135 de elevi ai scolilor din Treznea si Bozna, ci si ceilalti membri ai comunitatii treznene, care vor putea utiliza, gratuit, facilitatile noului centru. Primaria, care a contribuit si cu mana de lucru la amenajarea centrului, va suporta cheltuielile cu materialele consumabile.
Deschiderea oficiala a centrului de documentare si informare cu numarul 40 va avea loc, astazi, de la ora 13,00, la scoala din Treznea.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *