octombrie 2, 2023

Asociaţii unei firme din Cehu Silvaniei, condamnaţi la câte 9 ani de închisoare

2

Administratorul şi directorul economic al Ginrom Invest SRL din Cehu Silvaniei au fost condamnaţi la câte nouă ani de închisoare, cu executare, pentru evaziune fiscală în valoare totală de peste 12 milioane de lei.

Parchetul de lângă Tribunalul Sălaj precizează, într-un comunicat de presă, că cei doi au fost condamnaţi printr-o sentinţă penală din august 2020 a Tribunalului Sălaj, rămasă definitivă printr-o decizie a Curţii de Apel Cluj din februarie 2021.

Potrivit comunicatului menţionat, în sarcina inculpaţilor, având funcţiile de administrator, respectiv asociat şi director economic al unei Ginrom Invest SRL Cehu Silvaniei, s-a reţinut faptul că în perioada 2011-2013 au înregistrat în evidenţele contabile ale firmei cheltuieli fictive şi alte operaţiuni fictive, în baza unui număr de 942 facturi fiscale, cauzând un prejudiciu bugetului de stat de 12,434 milioane de lei.   

Trimiterea în judecată a inculpaţilor din această cauză s-a dispus printr-un rechizitoriu al Parchetului de lângă Tribunalul Sălaj din iunie 2018.

2 thoughts on “Asociaţii unei firme din Cehu Silvaniei, condamnaţi la câte 9 ani de închisoare

  1. Cred ca in primul rand ar trebui recuperata paguba , cel putin intreita , pentru dobanzi , penalitati si apoi alte masuri daca mai e cazul ?!!

  2. A durat cam mult dar in final a meritat așteptarea! Pedepse pe cinste și binemeritate ! Dacă s-ar recupera și prejudiciul ar fi totul normal!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut