septembrie 30, 2022

Artur Podar: Între Sticla Ariesul Turda si Unirea Mirsid a fost o diferenta mare în meciurile de baraj

Tehnicianul de la Sticla Ariesul Turda este de parere ca adversarei i-a lipsit motivatia, dar mai ales pregatirea fizica în ”dubla” mansa în care clujenii s-au impus cu 10 -2 la general

rn

La adapostul acelui 6 – 0 din meciul tur, Sticla Ariesul Turda nu a mai fortat prea tare în partida de la Popeni.
În aceste conditii, jocul retur a fost mai strâns, iar Unirea Mirsid a avut multe momente bune, dar pâna la urma campioana judetului Cluj a câstigat cu 4 – 2 si jocul de sâmbata.
”Am reusit o promovare fara drept de apel. Pâna la urma, noi în al doilea meci de baraj ne-am propus sa nu pierdem. Chiar daca a fost un joc mai slab din partea noastra, avem si circumstante, fiindca este greu sa te mai poti motiva 100%, dupa ce în tur am câstigat cu 6 – 0. Acum ne bucuram de munca reusita de un an de zile si dupa aceea vom vedea ce ne vom propune în Liga a III-a. Este clar ca dupa primul an de la promovare nu ne putem propune mare lucru”, ne-a declarat Artur Podar.
Antrenorul echipei din Turda sustine ca între echipa sa si Unirea Mirsid a fost o diferenta mare, în special la pregatirea fizica.
”Dupa cele doua rezultate, între Sticla Ariesul Turda si Unirea Mirsid a fost o diferenta mare la aceste meciuri de baraj. Cu siguranta sunt mai multe aspecte care tin de aceasta diferenta, nu doar de valoare. ?ine si de latura financiara si de potential. La noi s-a dorit promovarea de la începutul campionatului si am fost sprijiniti de autoritatile locale si cred ca munca noastra a rasplatit si munca celor care ne-au sustinut.Unirea Mirsid este o echipa buna, dar celor de la Mirsid le-a lipsit vointa si pregatirea fizica. Viteza noastra a facut diferenta în ambele jocuri”, a mai spus tehnicianul de la Turda.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.