octombrie 4, 2022

Armele si gloantele circula in judet ca-n Vestul Salbatic

Politia din Salaj ne dezvaluie ca judetul este plin de arme, de munitii si de explozibil. O tona de substante periculoase, peste 3.000 de gloante, si aproape o suta de arme letale si neletale au fost capturate de politisti în 2015.

“În domeniul armelor, explozivilor si substantelor periculoase s-au desfasurat activitati în 2015, în cadrul actiunilor declansate, cu un accent deosebit pe respectarea legalitatii detinerii si utilizarii armelor, munitiilor si a operatiunilor cu obiecte pirotehnice, care s-au concretizat în constatarea a 192 infractiuni, cu 37 mai multe decât în stop_coloana2014”, spune IPJ Salaj.
Au fost indisponibilizate, în vederea confiscarii, în 2015, 29 de arme letale, 30 neletale, 3.227 bucati munitie, un trofeu de vânat, 1.533 kg substante periculoase toxice, precum si 40 de kilograme de materiale pirotehnice.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.