septembrie 26, 2022

Argint la Campionatul Naţional de Skandenberg

Cristian Pop, sportivul legitimat la CS Alfa şi-a făcut debutul la categoria seniori şi a urcat de două ori pe cea de a doua treaptă a podiumului


Sportivii din cadrul clubului condus de către Liviu Unguruşan au participat la sfârşitul săptămânii trecute la Campionatul Naţional de skandenberg ce a inclus faza zonală a Naţionalelor de culturism şi fitness, dar şi faza finală a juniorilor.
Cel care a păşit pentru prima dată dintre zălăuani în concursul desfăşurat la Codlea a fost Cristian Pop, care până în prezent a fost multiplu campion la juniori şi tineret. În cadrul acestui Campionat Naţional, Cristian a debutat la categoria seniori la două ramuri şi anume: la 65kg SENIORI braţ stâng şi braţ drept. Chiar dacă este în primul său an de participare la categoria mai sus amintită, sportivul originar din comuna Surduc, a trecut cu brio peste emoţii şi a reuşit să cucerească două medalii de argint, un rezultat binemeritat şi mult aşteptat.
Fericit că s-a întors acasă vicecampion naţional atât în concursul de braţ stâng, cât şi în cel al braþului drept, Cristian ne-a declarat :”Sunt mulţumit de prestaţia mea în cadrul competiţiei şi încă nu pot să realizez faptul că am stop_coloana câştigat, deoarece concurenţa a fost una acerbă, competitorii mei fiind foarte bine pregătiţi. Eu practic acest sport strict din plăcere şi încerc să îi aloc cât timp pot dar momentan prioritar pentru mine sunt studiile.”
Cu două medalii proaspăt adăugate în palmaresul său, Cristi spune că fără îndrumarea şi ajutorul antrenorului şi conducătorului clubului CS Alfa- Liviu Unguruşan, această victorie nu era posibilă: „ Ţin să mulţumesc pentru sprijinul acordat de către domnul Liviu Unguruşan, fără de care eu nu eram acum vicempion!”
Pentru sportivii clubului zălăuan urmează o nouă competiţie în data de 9 aprilie la Cluj-Napoca. În oraşul de sub Feleac va avea loc faza zonală a Campionatelor Naţionale de Culturism de juniori şi seniori atât masculin cât şi feminin. Din partea CS Alfa Zalău, Liviu Unguruşan a angrenat un lot format din opt sportivi, dintre care şase juniori şi doi seniori.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.