Arestat pentru tentativă de omor, la 77 de ani

0
933

Un bărbat de 77 de ani din Cehu Silvaniei a ajuns după gratii, în arest preventiv, acuzat de tentativă de omor. Potrivit procurorilor, în seara zilei de 9 mai, bărbatul ar fi lovit de mai multe ori cu toporul un alt bărbat, de 69 de ani, în zona capului și a mâinilor. Atât agresorul cât și victima consumaseră alcool.

„În sarcina inculpatului s-a reținut faptul că în data de 9 mai 2021, în timp ce se afla în propria locuință din localitatea Cehu Silvaniei, pe fondul consumului de alcool, i-a aplicat victimei D.A., aflată la domiciliul inculpatului, mai multe lovituri cu toporul în zona capului și a membrelor superioare. În urma leziunilor suferite persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Zalău în vederea acordării de îngrijiri medicale”, spun procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în data de 9 mai, iar în ziua următoare a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au admis cererea procurorilor, astfel că bătrânul își va petrece următoarele 30 de zile după gratii.

Procurorii sălăjeni precizează că punerea în mișcare a acțiunii penale și sesizarea instanței este o etapă a procesului penal reglemetată de Codul de Procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.