noiembrie 27, 2022

Arestat pentru ‘furt calificat’ de mancare si bautura

Callo Volinasu, de 50 de ani, din comuna Almasu, a fost arestat preventiv marti, 18 iulie, pentru furt calificat, distrugere si tentativa la infractiunea de furt calificat.
Procurorii spun ca, în noaptea de 3 spre 4 iulie, barbatul a patruns prin efractie într-o societate comerciala din comuna Cuzaplac, de unde a sustras mai multe bunuri (produse alimentare, bauturi alcoolice) si a distrus camerele de supraveghere, cauzând un prejudiciu de 4.500 lei. In aceeasi noapte a distrus sistemul de închidere de la o alta societate comerciala de pe raza comunei si a plecat fara a sustrage bunuri. La data de 15 iulie a patruns, pe timp de zi, cu chei potrivite, într-o locuinta din comuna Almasu, iar când a fost surprins de partea vatamata a parasit locuinta, fara a cauza vreun prejudiciu.
Callo Volinasu a fost retinut pentru 24 de ore si depus în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Salaj, iar in 18 iulie a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Judecatorul de drepturi si libertati a admis propunerea si a emis mandat pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *