Arestaţii din dosarul “mafia păcănelelor” vor acasă de sărbători

Cei opt membri ai grupului infracţional care se ocupa de măsluirea păcănelelor din Sălaj au cerut marţi magistraţilor Tribunalului Sălaj să fie eliberaţi din arestul IPJ Satu Mare şi măsura preventivă să le fie înlocuită cu arest la domiciliu sau control judiciar.
Judecătorii Tribunalului Sălaj nu au fost de acord cu doleanţa infractorilor, aşa că aceştia îşi vor petrece atât Crăciunul, cât şi Revelionul după gratii.
Toţi cei opt inculpaţi în dosarul “mafia păcănelelor” au făcut însă recurs ieri, 16 decembrie, la decizia magistraţilor şi vor afla înainte de Crăciun dacă vor putea să fie acasă de sărbători.
Danco Stelian este asociat cu alţi doi inculpati din dosar, Paneş Remus Claudiu şi Ciascai Radu Ovidiu, la doua firme care deţin aparate de joc. Danco Stelian şi Paneş Remus Claudiu deţin firma Electro DSL, care administrează 192 de păcănele în Sălaj şi Bistriţa-Năsăud. stop_coloana Danco Stelian este de asemenea asociat şi cu Ciascai Radu Ovidiu la firma Game Electronic, care are în adminsitrare 56 de păcănele în judeţele Sălaj şi Maramureş.
Cei trei acţionari i-au avut în subordine pe Covaci Paul Grigore, Kiczel Robert, Coman Claudiu, Crişan Ionuţ Valeriu şi Gâlgău Alexandru Mircea, care se ocupau cu modificarea softului aparatelor de jocuri de noroc. Accesau în mod neautorizat softul aparatelor şi ştergeau paginile principale, care calculau procentul sumelor de bani care erau caştigate de jucător.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *