septembrie 21, 2023

Arbitrul UDMR a decis: câștigătorul luptei pe centură dintre PSD și PNL este… Lucian Bode

7

În urmă cu o săptămână s-a iscat în spațiul public o adevărată dezbatere politică cu privire la cine a moșit centura Zalăului. Atunci, atât primarul Ionel Ciunt, cât și liberalii își asumau descâlcirea afacerii care stagna de mai bine de zece ani. Pe alocuri erau și glasuri din tabăra USR-PLUS care atribuiau rezolvarea problemei tânărului Horațiu Cosma de la Transporturi. A durat o săptămână și un pic până când un arbitru de la UDMR a decis câștigătorul. Joi, prefectul Dari Toma a anunțat că Lucian Bode e învingător în această dispută.

”În deschiderea întâlnirii, prefectul Dari Toma a reamintit faptul că ministrul Lucian Bode este cel care a accelerat implementarea proiectului autostrăzii Transilvania pe traseul din Sălaj şi proiectul şoselei de centură a Zalăului, în perioada când era ministru al Transporturilor”, se arată într-un comunicat postat de Instituția Prefectului județului Sălaj pe pagina oficială de Facebook, cu referire la vizita pe care au efecutat-o joi în Sălaj ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, și șefa Companiei Naționale de Investiții, Irina Pătrășcoiu.

7 thoughts on “Arbitrul UDMR a decis: câștigătorul luptei pe centură dintre PSD și PNL este… Lucian Bode

  1. Nu este adevărat! Nu uitați ca cei de la PD-L ne-au lipsit de aceasta sosea de centura! Meritul este al întâmplării și norocului!

  2. Celentano, are dreptate. Ca apolitic va sugerez- FACE- TI ODATA, acest drum simplu( la pret de autostrada)!. Sau este un proiect prea complex pentru capacitatea voastra???!!!. P.S. Merg pe ultima fraza!

  3. Nu-l agreez pe Bode, dar Dari Toma are dreptate, asta a accelerat constructia autostrazii. Nepotu’ Horatiu Cosma a pus si el umarul ca-i constiincios si de onoare.

  4. Nu-l agreez pe Bode, dar Dari Toma are dreptate, asta a accelerat constructia autostrazii. Nepotu’ Horatiu Cosma a pus si el umarul ca-i constiincios si de onoare.

  5. Nu-l agreez pe Bode, dar Dari Toma are dreptate, asta a accelerat constructia autostrazii. Nepotu’ Horatiu Cosma a pus si el umarul ca-i constiincios si de onoare.

  6. Nu-l agreez pe Bode, dar Dari Toma are dreptate, asta a accelerat constructia autostrazii. Nepotu’ Horatiu Cosma a pus si el umarul ca-i constiincios si de onoare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut