Aquarel, partenerul performanței sportive. Lotul Național de Karate al României, ore de antrenament la Zalău pentru Campionatul Mondial din Slovenia

Lotul Național de Karate al României se pregătește în aceste zile, la Zalău, pentru plecarea în Slovenia, la cea de-a XXI-a ediție a Campionatului Mondial de Karate Tradițional.

Sportivi din țară, alături de multiplii campioni naționali legitimați la Terra Kid Zalău, sub buna organizare a președintelui clubului, Remus Clițan, au parte de antrenamente în forță pentru cucerirea medaliilor la importanta competiție internațională care va avea loc în perioada 16-21 noiembrie, la Kranjska-Gora. Spre deosebire de alte stagii de pregătire premergătoare marilor competiții, sportivilor le-a venit în ajutor acum și Aquarel Zalău, un partener de nădejde al comunității pentru sănătate și sport.

Unicul centru de sănătate și relaxare din județ le-a oferit posibilitatea sportivilor să se antreneze, recupereze și relaxeze atât în bazinul semiolimpic de înot, cât și în celelalte bazine și spații de relaxare ale zonei SPA de la Aquarel.

Președintele CS TerraKid Zalău, Remus Clițan, a ținut să mulțumească centrului Aquarel pentru susținerea sportivilor în pregătirea lor pentru competiția de talie mondială, mai ales că 70 la sută din Lotul Național de Karate al României este compus din sportivi legitimați la clubul zălăuan. Președintele ne-a mărturisit că parteneriatul cu Aquarel pentru performanță sportivă face ca palmaresul de cupe ale TerraKid să fie expus la recepția Centrului Aquarel.

”Marți plecăm în Slovenia și facem ultimele antrenamente cu Lotul Național de Karate, la Zalău. La această a 21-a ediție a Campionatului Mondial, România participă cu loturile de seniori, tineret, juniori, cadeți, în care CSTerra Kid Zalău are selecționați sportivii Dora Pop, Gianina Ianchiș, Ștefan Petruț, Cristian Duță, Ileana Berenescu, Mihai Dragoș, Adrian Andrei, Luca Andrei, Vlad Popescu, Ionuț David, Alexandru Andrei,Emil Vicențiu Eduard, Iulia Clițan Obedea. Obiectivul nostru este acela de a avea rezultate notabile ca la fiecare participare în competitiile sportive. Terra Kid este un club sportiv cu tradiție și renume în sportul sălăjean, național și internațional datorită rezultatelor sportivilor legitimați la acest club. Mulțumim pe această cale tuturor celor care sunt alături de sportivi în pregătirea acestei deplasări, iar acum îi avem ca parteneri pe Aquarel și Graiul Sălajului. Este foarte importantă susținerea în astfel de momente, iar condițiile de pregătire sunt ceea ce este trebuie pentru campioni”, a declarat, pentru Graiul Sălajului, Remus Clițan.

foto arhivă antrenament CS Terra Kid

Condițiile oferite de Aquarel pentru zona de relaxare sunt perfecte pentru sportivii de performanță, iar feedback-ul care vine de la ei poate doar să bucure și să fie exemplu pentru toți.

”Deoarece urmează Campionatul Mondial de karate tradițional, organizat în acest an în Slovenia, suntem prezenți la Zalău pentru a ne pregăti fizic și psihic pentru acest campionat. Aici am fost așteptați de președintele clubului Terra Kid Zalău, Remus Clițan și de către soția acestuia, Simona, care ne-au oferit toate condițiile pentru a ne antrena și recupera așa cum se cuvine și pentru a ajunge la cea mai bună formă a noastră. În procesul nostru de recuperare și relaxare, cele mai benefice au fost orele petrecute în cadrul complexului în care ne-am putut antrena rezistența prin înot și elimina toxinele din corp prin intermediul saunei. Apa ne oferă sănătate prin toate formele ei!”, este părerea multiplului campion și antrenor la Terra Kid Zalău, Cristian Duță.

Sportivii țin să-i mulțumească atât președintelui clubului, cât și antrenorului pentru sprijinul și eforturile pe care le fac pentru performanță: ”Suntem în acest proces continuu de pregătire pentru Campionatul Mondial, pregătire începută acasă, la Ploiești, și continuată în a doua noastră casă de la Zalau, datorită domnului președinte Remus Clițan. Îi mulțumim pentru susținerea și sacrificiile pe care dumnealui le realizează împreună cu doamna Simona. Din această experientă nu pot lipsi antrenamentele intense și pline de pasiune în care domnul nostru antrenor Cristian Duță își pune amprenta în clădirea campionilor de mâine, pentru care suntem foarte recunoscători. Sigur ne vom întoarce cu medalii pentru România și pentru Zalău”, a transmis unul dintre sportivii legitimați la Ploiești.

Trebuie precizat despre CS Terra Kid Zalău că a obținut titlul de Campion al României la Karate tradițional patru ani consecutivi. Invincibilii sălăjeni au acum ca partener pentru performanță Centrul Aquarel Zalău, care, deși proaspăt deschis în vara acestui an, are deja renume în viața sportivă sălăjeană.

Aquarel și Graiul Sălajului urează mult succes sportivilor români la Campionatul de Karate din Slovenia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *