Aquarel – locul de vacanță de la tine de acasă, în prag de sărbători

Perioada sărbătorilor de iarnă este magie. Niciodată nu vezi și nu simți atâta entuziasm și bucurie de a fi ca în această perioadă. Ne pregătim, ne primenim, colindăm, dăruim. Unii simțim nevoia să evadăm, să ne găsim echilibrul, să alocăm timp familiei. Alții vor să petreacă timp de calitate cu prietenii într-un loc special. Pentru ambele categorii există acum, în Zalău, la doi pași de casa ta,  Aquarel. Suntem aici pentru iubitorii de mișcare, bazinul de înot semiolimpic sau sala de GYM, fiind recomandarea noastră în acest sens; suntem alături de iubitorii de căldură și relaxare prin intermediul celor 3 saune, jacuzzi-ului și a spațiului de relaxare; apreciem iubitorii de senzații tari și le oferim posibilitatea să le experimenteze la bazinul cu apă rece, găleata cu gheață; suntem aici pentru cei care s-au săturat de meniul clasic de sărbători și vor un burger cinstit sau, poate, paste și salate.

Așadar, noi, echipa Aquarel, suntem aici pentru toți si vă așteptăm cu drag!

În  perioada vacanței de iarnă, Aquarel Health&Spa Center este deschis În Ajunul Crăciunului până la ora 14.00. Din respect pentru familie și traditie, în zilele de 25 și 26 decembrie este închis, dar vă așteptăm cu orar normal de funcționare în zilele de 27, 28, 29 și 30 decembrie. În Ajunul Anului nou, porțile ne sunt dechise până la ora 14.00. Începem anul 2024 în data de 2 ianuarie, cu un orar special, de la 10.00 la 22.00. Pentru celelalte zile de vacanță, ne păstram programul uzual: de la 6.00 la 22.00, de luni până vineri, și de la 8.00 la 20.00 în zilele de weekend.

Profităm de ocazie pentru a mulțumi tuturor oaspeților care ne-au trecut pragul în anul 2023. Sunteți minunati și împreună construim viitorul și normalitatea. Prioritizăm calitatea serviciilor, sănătatea, respectul față de consumator, suntem și rămânem aici pentru dumneavoastră, deschiși la sugestii și dornici să punem umărul la construirea unui mediu sănătos, pentru noi toți.

Mulțumim Cluburilor sportive  din Zalău care ne-au acordat încrederea și își trimit cei mai valoroși sportivi aici pentru recuperare postcompetițională și nu numai: Clubul Sportiv Alegria – campioanele nostre mondiale, Handbal Club Zalău – un etalon în tot ceea ce însemnă handbalul  feminin atât la nivel național, cât și internațional, Sport Club Municipal  Zalău – cel mai complex club sportiv din județ, cu  rezultate notabile la tot mai multe discipline sportive. Hai Zalău!!! 

Mulțumim tuturor colaboratorilor care, prin prezență și competență, dau un plus de valoare activității noastre: Ciprian Verdeș- antrenor înot, Carmen Gergely – antrenor înot, Ionuț Cuibuș – antrenor înot,  Irina Bara – dr RMFB, Raluca Barbur – fiziokinetoterapeut, Cecilia Ardelean – kinetoterapeut, Kinedbo – cabinet de fizioterapie, George Guset – antrenor si responsabil GYM, Alina Chiba – antrenor functional training, Monika Csapo- antrenor Zumba, Ciprian Cristutiu – antrenor Tabata și Abs &Booty, Anamaria Ola – antrenor Cardio Fit, Dora Csapo – Antrenor Zumba, Paul Muste – masaj, Cristi Ilies – masaj, Andreea Tout – masaj. 

În nume personal, mulțumesc Grupului de firme Universal, din care facem parte, întregii echipe a SC Manager SRL pentru suport, dar mai ales personalului Aquarel pentru că a făcut posibil ca anul 2023 să treacă așa de frumos. Sărbători fericite și pline de belșug, minunați oaspeți, stimați colaboratori, dragi colegi! Și la anul care vine, s-auzim numai de bine, de noroc și sănătate, că-s mai bune decât toate!

Cu recunoștință, Ramona Deac

Director General Aquarel Health@Spa Center

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *