În perioada 7-9 iunie, Aquarel Health & Spa Center a demonstrat încă o dată angajamentul său față de promovarea sănătății prin mișcare și susținerea manifestărilor sportive de masă. Cu ocazia celei de-a doua ediții a turneului de Beach Volley organizat de Clubul IMPACT LEGO C.N.S., Aquarel a oferit acces gratuit tuturor participanților și voluntarilor organizatori la facilitățile sale, pentru a se reface după efortul depus în competiție.

Evenimentul a avut loc în Parcul Central din Zalău și a fost destinat jucătorilor legitimați, fiind inclus în calendarul oficial al Federației Române de Volei. Spre deosebire de prima ediție, unde au participat doar 9 echipe, anul acesta competiția a adunat 22 de echipe, dintre care 12 din Zalău și restul din orașe precum Cluj, Oradea, Baia Mare, Ocna Mureș, Arad și București. Participanții au demonstrat fairplay, devotament și hotărâre, luptându-se pentru marele premiu: un abonament pentru două persoane la Neversea.

Echipele câștigătoare au fost:

  • Locul I: echipa MISTERS AURA, formată din Bilțiu Andrei și Onofrei Adrian din Arad.
  • Locul II: echipa PIC&POC, alcătuită din Darius Ciatău și Ruben Boț din Oradea.
  • Locul III: echipa 2KAIFRUMOȘI, compusă din Filpișan Horia și Gabriel Oros din Cluj.

” Organizarea acestui turneu nu ar fi fost posibilă fără ajutorul sponsorilor noștri și al tuturor oamenilor care ne-au ajutat pe tot parcursul procesului de organizare și desfășurare. Pe această cale dorim sa le mulțumim tuturor, deoarece doar noi, fetele care suntem voluntari ai clubului IMPACT, nu ne-am fi descurcat la fel de bine”, transmit organizatorii.

Aquarel Health & Spa Center a oferit acces la facilitățile sale, inclusiv bazin de înot, saune, jacuzzi, fitness, gym, masaj și drenaj limfatic, pentru a ajuta sportivii să se recupereze și să se relaxeze după competiție. Astfel, Aquarel continuă să sprijine activitățile sportive locale și să promoveze un stil de viață sănătos prin mișcare.

Aquarel rămâne dedicat susținerii comunității locale prin promovarea sportului și sănătății, contribuind astfel la bunăstarea generală a locuitorilor din Zalău și nu numai.

Pentru mai multe informații despre serviciile și ofertele Aquarel Health & Spa Center, vizitați site-ul nostru la www.aquarel.ro sau veniți direct la locația noastră, pe strada Parcului nr. 3, Zalău.

Aquarel Health & Spa Center – Vacanța ta de zi cu zi!