septembrie 24, 2023

Aquarel, gazda Cupei României câștigată de Terra Kid Zalău timp de patru ani consecutiv

1

Cupa României la Karate tradițional a ajuns la Aquarel!

Sportivii legitimați la Clubul Sportiv Terra Kid Zalău au dus, luni, marele trofeu câștigat patru ani consecutiv – Cupa României la karate – la unicul centru de sănătate și relaxare din Zalău. Trofeul va rămâne expus la recepția Aquarel pentru a fi admirat de toți clienții care aleg serviciile centrului, dar și pentru a servi drept exemplu de performanță.

Remus Clițan, președintele Terra Kid Zalău, a declarat că gestul făcut de campionii României la karate este un gest de prețuire și recunoștință pentru suportul oferit de Aquarel în pregătirea Lotului Național de karate pentru Campionatul Mondial.

”Sprijinul ferit de Aquarel a însemnat foarte mult pentru noi, mai ales în pregătirile necesare pentru o competiție internațională atât de importantă. Clubul nostru are majoritatea sportivilor componenți ai Lotului Național și marți plecăm în Slovenia. Este firesc să le fim recunoscători tuturor celor care ne sprijină pentru a face cinste Zalăului, Sălajului și României prin medaliile și trofeele pe care le aducem acasă. Însă o dată, mulțumim tuturor!”, a precizat Remus Clițan.

”Mulțumim Centrului Spa Aquarel pentru sprijinul acordat prin a ne găzdui la dumneavoastră pentru o bună recuperare și refacere musculară!”, a fost mesajul multiplului campion național și antrenor, Cristian Duță.

Vă reamintim că Lotul Național de Karate al României s-a pregătit în ultima perioadă la Zalău pentru plecarea în Slovenia, la cea de-a XXI-a ediție a Campionatului Mondial de Karate Tradițional.

Sportivi din țară, alături de multiplii campioni naționali legitimați la Terra Kid Zalău, sub buna organizare a președintelui clubului, Remus Clițan, au avut parte de antrenamente în forță pentru cucerirea medaliilor la importanta competiție internațională care se desfășoară în perioada 16-21 noiembrie, la Kranjska-Gora. 

Aquarel Zalău și Graiul Sălajului le urează campionilor noștri la karate mult succes!

1 thought on “Aquarel, gazda Cupei României câștigată de Terra Kid Zalău timp de patru ani consecutiv

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut