Aquarel: Centrul de Fizioterapie unde profesionalismul întâlnește inovația

În lumea agitată a sănătății și a recuperării, centrul de fizioterapie Aquarel iese în evidență ca un loc unde expertiza medicală de vârf și tehnologia de ultimă generație se întâlnesc pentru a oferi tratamente eficiente și personalizate.

Una dintre caracteristicile distincte ale centrului este echipa sa de medici specialiști, fiecare cu expertiza lor unică și concentrată pe diferite aspecte ale recuperării medicale.  În cadrul centrului își pune cunoștințele și competența la dispozișia pacienților  Dr. Angela Irina Bara, medic de recuperare medicală și medicină fizică și balneologie, cu competențe extinse în ecografia musculo-scheletală. Prin consulturi amănunțite, Dr. Bara recomandă tratamente personalizate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Alături de Dr. Bara, se află și Dr Rotaru Ioana – medicul pediatru specializat în recuperarea medicală pediatrică, cu competențe deosebite în tratarea tulburărilor de statică vertebrală, în special a scoliozei. Această abordare dedicată îi ajută pe cei mai mici pacienți să își recâștige mobilitatea și să își îmbunătățească calitatea vieții.

În completarea echipei este Dr. Angel Alin, medic de medicină sportivă, focalizat pe diagnosticarea și tratarea afecțiunilor post traumatice apărute în timpul efortului fizic. Dedicarea sa și abordarea sa pro activă sunt un suport esențial pentru atleții și sportivii de toate nivelurile.

Baza de recuperare a centrului este echipată cu cele mai moderne aparate și tehnologii, inclusiv HIL, SIS, TECAR și Shockwave, alături de aparate de electroterapie tradiționale, care utilizează diferite tipuri de curent, ultrasunete, magnetodiaflux, băi galvanice și alte proceduri precum aplicarea de căldură sau frig, și drenaj limfatic.

Echipa de fizioterapeuți ai Aquarel este formată din profesioniști cu experiență și competențe diversificate, cum ar fi terapia SCHROT, terapia Vojta, terapia MacKenzie și kinetoterapia individualizată. Această diversitate de expertize asigură că fiecare pacient primește tratamentul optim și personalizat.

Centrul funcționează de luni până vineri, oferind flexibilitate maximă pacienților, cu program între orele 07:00 și 20:00, la etajul 2 al clădirii, mai multe detalii putând fi obținute la nr. de telefon 0792.000.892.

Aquarel este mai mult decât un simplu centru de fizioterapie; este un loc unde pasiunea pentru sănătate și binele pacienților se întâlnește cu tehnologia de vârf pentru a oferi tratamente de excepție și rezultate durabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *