AquaGym gratuit, la Aquarel!

Un corp perfect! Utopie sau perseverență? Visul tuturor, indiferent de gen, este să posede un corp perfect. Multe aspecte din viața de zi cu zi sunt condiționate de modul în care arătăm: starea de sănătate, validarea socială, încrederea în sine, etc. Spre marele nostru regret, parcă niciodată stilul de viață nu a fost în mai mare contradicție cu idealul urmărit, mai ales pentru mamele dedicate și informate. Cum asta? Păi simplu! Totul este o goană pentru mai binele copilului, al familiei și uneori, rareori, personal. Alegem cea mai buna grădiniță/școală și facem eforturi pentru a obține în loc în unitățile respective. Adică este în joc viitorul copilului. Nu glumim când este vorba de așa ceva. Nici nu mai contează cât timp stăm în trafic cu al nostru copil legat în scăunel,ca să ajungem unde trebuie. Apoi jobul. Indiferent de domeniu, vrem să demonstrăm că putem, că suntem cele mai bune, cele mai pregătite, cele mai responsabile, cele mai…În timpul liber (care timp liber?!) gătim, curățăm, spălăm, facem teme, ducem copiii la diferite activități și tot așa, zi după zi. Mâncăm sau nu mâncăm, ținem diete și când nu mai putem le lăsăm baltă, ne propunem să facem sport dar numai gândul la sală sau alergare ne obosește deja. Poate de mâine. Poate de luni. Poate de săptămâna viitoare. Sau poate cândva. Și uite așa, zi după zi. Adevărul este că în topul priorităților nu suntem pe primul loc. În aceste condiții greu de crezut că putem face loc sportului în activitatea zilnică. Și totuși, există un procent de doamne și domnișoare care reușesc, se organizează și fac asta. De ce ele reușesc și marea majoritate nu? Ei bine, secretul stă în motivație! Și cu cât activitatea este mai plăcută și rezultatul mai ușor observabil, cu atât este mai ușor să alegi. 
În acest sens, Aquarel vă propune două tipuri de activități sportive care îmbină utilul cu plăcutul: AQUAGYM și BODYART.

AQUAGYM este ideal pentru perioada de vară. Temperatura plăcută a apei din bazin contribuie la îmbinarea perfectă între relaxare și mișcare. Rezultatele nu vor întârzia să apară. Ca să vă convingeți, veniți luni, 4 iulie, la Aquarel! De la ora 20.00, toți cei prezenți în incintă pot beneficia de o oră de antrenament gratuit, în compania antrenoarei noastre, Carmen Gergely. Mai multe detalii la telefon 0790.002.891 Recepție Spa sau pe site-ul nostru, aquarel.ro
A doua noastră propunere este o activitate unică în Sălaj, numită BODYART. O îmbinare între recuperarea medicală, Yoga și Pillates, acest tip de mișcare ajută la prevenirea apariției durerilor de spate și, în același timp, contribuie la conturarea unei siluete armonioase.

Ramona Mărcuș, kinetoterapeut și instructor BODYART acreditat, poate să vă ajute în realizarea acestui deziderat într-un mod corect, bazat pe ampla experiență, pregătire universitară și practică proprie. Pentru rezervarea unui loc, puteți suna la 0790 002 892 – Recepție Recuperare.
Așadar, soluții sunt. Care va fi alegerea ta? Gata cu amânarea! Este momentul să ne apucăm de treabă, împreună!

Cu drag, echipa Aquarel 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.