Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de AJOFM Sălaj, a avut loc vineri, 17 mai.

Din cei peste 200 agenţi economici de pe raza judeţului invitați să ia parte la eveniment, au participat 19, oferind în total 292 de locuri de muncă.

Potrivit datelor furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, au participat 364 de persoane, din care 151 au fost selectate în vederea angajării, urmând ca în perioada următoare să fie chemate la interviu sau probă de lucru.

Pentru persoanele cu studii medii au fost disponibile 286 locuri de muncă în meserii precum operator producție, operator manipulare pachetizare, operator CND EMI, operator CNC, electrician, bucătar, ajutor de bucătar, barman, ospătar, electromecanic, tehnician electronică, operator prelucrare cauciuc, stivuitorist, mecanic, control calitate, îngrijitor curățenie, tapițer, sudor, zidar-pietrar, fierar betonist, dulgher, ambalator manual, mașinist pod rulant, infirmier, cititor contoare energie electrică, operator calculator, șofer autocamion/mașină de mare tonaj, mecanic auto, designer vestimentar, croitor confecționer, asistent manager, muncitor necalificat. Pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite posturi de economist, inginer și șef compartiment tehnic.

Au fost prezenți și reprezentanți ai MApN cu ofertă de locuri de muncă în cariera militară: ofițeri, subofițeri, maiștri militari, soldați gradați profesioniști, rezerviști voluntari, jandarmi, pompieri.