Sălăjenii care își doresc să urmeze o carieră în Poliție au o nouă șansă acum, prin organizarea unei noi sesiuni de admitere în cadrul unităților de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Recrutările se fac, pentru cei care au domiciliul sau reședința în județul Sălaj, prin intermediul Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, cu sediul în Municipiul Zalău, strada Tudor Vladimirescu, nr.14.

În cadrul sesiunii de admitere octombrie – decembrie 2022, sunt scoase la concurs 1.340 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina, 300 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan” Cluj- Napoca și 240 de locuri la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu”-Oradea.

Cererile de înscriere se depun exclusiv în format electronic la adresa de e-mail [email protected], până la data de 4 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Ulterior înscrierii, în vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până la data de 17 noiembrie a.c., doar în zilele lucrătoare ale săptămânii, în intervalul orar 10:00-15:00.

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic între orele 13:00 – 15:00 de la Serviciul Resurse Umane, la telefon 0260/661.285, interior 20119 sau 20117.

Detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de pe site-ul oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj- Secțiunea Carieră- Admitere-https://sj.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere.