Aproape 500 de persoane verificate în 24 de ore

0
1085

În urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ cu privire la respectarea măsurilor impuse în starea de alertă, structurile cu atribuţii în domeniu au legitimat, în ultimele 24 de ore, 494 persoane, fiind verificate 113 mijloace de transport persoane și 98 societăți comerciale.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 96 sancţiuni contravenţionale, dintre care 91 pentru nepurtarea măștii de protecție şi 5 pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea.

Alte 13 sancţiuni au fost aplicate de jandarmii sălăjeni, 11 fiind pentru nepurtarea măștii de protecție şi 2 pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 20.500 lei.

Astfel de activităţi vor continua şi în perioada următoare, anunță autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.