septembrie 28, 2023

Aproape 200 de locuri de muncă vacante în Sălaj

0

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj anunță că sunt disponibile în acest moment pe piața muncii din județ 192 de posturi vacante, în urma centralizării datelor furnizate de angajatori. Cele mai multe locuri de muncă oferite de angajatori sunt pentru muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor (37), electrician (32), asistent maternal (24), confecţioner asamblator/tehnician textile (16), mecanic utilaj (15), electromecanic (10), tapiţer (10), tâmplar (6), lucrător cemercial/vânzător (6), zidar pietrar (6), operator la prelucrarea cauciucului (5), femeie de serviciu (3) şi ingineri (7).

Din cele 192 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la AJOFM Sălaj, 7 sunt pentru persoane cu studii superioare (inginer instalaţii, inginer mecanic, inginer automatist) şi 185 sunt pentru persoane cu studii medii (electrician, mecanic utilaj, electromecanic, asistent maternal, confecţioner,  muncitor necalificat, etc).

La nivel național, au fost declarate vacante 43.597 locuri de muncă si alte 122 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European.

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 122 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Finlanda – 60 locuri de muncă pentru mecanic auto; muncitor necalificat – culegător fructe de pădure, alte fructe și legume; Danemarca – 30 locuri de muncă pentru îngrijitor persoane; Polonia – 15 locuri de muncă pentru muncitor depozit – operator stivuitor; asistent producţie; operator maşină CNC; Norvegia – 11 locuri de muncă pentru vopsitor auto; tinichigiu auto; farmacist; sticlar/şlefuitor sticlă; sticlar/ artizan sticlă; Malta – 4 locuri de muncă pentru inginer constructor; farmacist; inginer servicii IT; Lituania – un loc de muncă pentru instalator, montator ţevi; Germania – un loc de muncă pentru tehnician electronist pentru energia şi tehnologia clădirilor.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu  sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut