ianuarie 29, 2023

Aplicație care îți arată aglomerația din vămi

Poliția de Frontieră a lansat o aplicație care ăți arată, în timp real, cât de aglomerat este la fiecare punct de intrare sau ieșire din țară.

Dacă veniți în România în perioada următoare, ieșiți din România în perioada următoare, aveți rude, prieteni, cunoștințe care vin sau pleacă în România, sunteți sfătuiți să consultați aplicația Trafic on-line a Poliției de Frontieră pentru a vedea care puncte de trecere a frontierei sunt mai puțin aglomerate.

Aplicația afișează traficul în timp real și este disponibilă pe pagina de internet a Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut