decembrie 3, 2022

APIA eliberează adeverințe crescătorilor de animale,pentru accesul la credite

Centrele județene APIA eliberează începând de ieri adeverințe cu care crescătorii pot accesa credite de lucru pentru fermele de vaci, oi sau capre. Fermierii au fost înștiințați din data de 26 noiembrie că APIA eliberează adeverințe pentru crescătorii de animale, dar abia de ieri această procedură a intrat efectiv în aplicare.
Pe baza documentului eliberat de APIA, crescătorii de bovine, ovine sau caprine pot accesa credite garantate la mai multe bănci cu care agenția de plăți stop_coloana are încheiate protocoale.
Reamintim că cuantumul pe cap de animal la specia bovine este de 300 de lei, iar la speciile ovine și caprine de 20 de lei pe cap de animal.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *