februarie 5, 2023

Apel umanitar pentru o familie din Ortelec, rămasă fără locuință în urma unui incendiu

Un incendiu de proporții a distrus, miercuri seara, locuința unei familii cu doi copii din Ortelec. Din fericire, familia este bine, reușind să iasă la timp din casa cuprinsă de flăcări, dar pagubele materiale sunt însemnate. Focul a pornit de la un scurtcircuit la instalația electrică.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 22.00. Erau acasă doar mama, Esztera Moreșan, și cei doi copii, soțul fiind în drum spre casă de la serviciu. Norocul lor, dacă se poate spune așa, a fost că încă nu adormiseră și au reușit să iasă afară la timp din locuință.

A ars toată agoniseala lor, toate electrocasnicele, mobilierul, tot ce aveau în casă.

Casa este construită în urmă cu aproximativ 12 ani, din strădania celor doi soți. Esztera este manichiuristă, iar soțul ei este șofer.

Patru persoane au rămas, în prag de iarnă, pe drumuri.


Sălăjenii s-au mobilizat deja pe rețelele de socializare pentru a da o mână de ajutor.

Dacă doriți sa veniți în sprijinul familiei, puteți dona, oricât de puțin, în contul deschis pe numele Moreșan Esztera Erzsebet: CONT IBAN RO75RZBR0000060022269952.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut