Apel umanitar pentru o familie din Ortelec, rămasă fără locuință în urma unui incendiu

0
3245

Un incendiu de proporții a distrus, miercuri seara, locuința unei familii cu doi copii din Ortelec. Din fericire, familia este bine, reușind să iasă la timp din casa cuprinsă de flăcări, dar pagubele materiale sunt însemnate. Focul a pornit de la un scurtcircuit la instalația electrică.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 22.00. Erau acasă doar mama, Esztera Moreșan, și cei doi copii, soțul fiind în drum spre casă de la serviciu. Norocul lor, dacă se poate spune așa, a fost că încă nu adormiseră și au reușit să iasă afară la timp din locuință.

A ars toată agoniseala lor, toate electrocasnicele, mobilierul, tot ce aveau în casă.

Casa este construită în urmă cu aproximativ 12 ani, din strădania celor doi soți. Esztera este manichiuristă, iar soțul ei este șofer.

Patru persoane au rămas, în prag de iarnă, pe drumuri.


Sălăjenii s-au mobilizat deja pe rețelele de socializare pentru a da o mână de ajutor.

Dacă doriți sa veniți în sprijinul familiei, puteți dona, oricât de puțin, în contul deschis pe numele Moreșan Esztera Erzsebet: CONT IBAN RO75RZBR0000060022269952.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.