februarie 9, 2023

Apel pentru refacerea bisericii din Crasna, distrusă de incendiu

Parohia Ortodoxă Crasna face apel la toți cei care pot ajuta la refacerea lăcașului de cult mistuit de flăcări, săptămâna trecută.

În 15 septembrie, un puternic incendiu a izbucnit la Biserica ortodoxă din localitate. Flăcările au cuprins atât interiorul bisericii, la altar, cât și acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați. A fost nevoie de mobilizarea pompierilor de la Secția Șimleu Silvaniei, Detașamentul Zalău și SVSU Crasna pentru lichidarea incendiului.

“Iubiți frați, cu adâncă durere vă scriu, pentru că, după cum știți, în data de 15 septembrie 2022 biserica noastră a fost grav afectată de un incendiu! Cu smerenie mă adresez fiecăruia dintre dumneavoastră: vă rugăm să ne sprijiniți din puținul vostru să reclădim locașul Domnului! Avem nevoie urgentă de ajutorul vostru, pentru că toate lucrările de reparație ce vor urma sunt de maximă urgență și necesitate.Vă rugăm, așadar, să fiți părtași la durerea noastră și să ne ajutați în această lucrare”, e mesajul transmis de Parohia Ortodoxă Crasna.

PAROHIA ORTODOXĂ CRASNA

str. Primăverii, nr. 954, jud. Sălaj

CIF: 4493947

Telefon: 0763673274

Cod IBAN:

LEI: RO69RNCB0214047540810001

EUR: RO20RNCB0214047540810010

Cod SWIFT: RNCBROBU

Sucursala BCR Zalău

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut