Aparatură nouă pentru tratarea pacienților COVID

0
65

Un nou lot de echipamente medicale pentru tratarea pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2 a fost livrat în această săptămână Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Este vorba despre aparatură în valoare de 1,45 milioane de lei, pentru dotarea Laboratorului de Analize Medicale, în vederea creșterii capacității de răspuns la criza COVID-19 (Pipetor/Extractor automatReal Time, PCR Centrifugă cu răcire pentru tuburi de 1,5-2 ml, Centrifugă cu răcire pentru plăci, Bloc termic pentru tuburi, Ultracongelator probe virusuri (SARS-CoV-2), Sistem incubare plăci 96, Centrifugă cu evaporare -concentrator ADN, Aparat cuantificare ADN/ARN, Sistem purificare pentru producere apă ultrapură, Combină frigorifică medicală pentru laborator analize, Bioanalizator – aparat de electroforeză).

Achiziția face pace parte din proiectul „Dotarea spitalelor din județul Sălaj cu echipamente necesare pentru tratarea pacienților cu COVID-19”, derulat de Consiliul Județean Sălaj în parteneriat cu Spitalul Orășenesc “Prof. Dr. Ioan Pușcaș” Șimleu Silvaniei, în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare. Valoarea totală a contractului este de circa 20,8 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.