Apa si canalizare pentru locuitorii comunei Mirsid

Primarul comunei Mirsid, Calin Bereschi a anuntat ca la nivelul localitatii se lucreaza la retelele de apa si canalizare.


“Cel mai important proiect finantat prin PNDL 2 este introducerea retelei de apa si canalizare in Popeni si infiintarea unei retele de canalizare in Mirsid, localitate care are deja o retea de apa. Lucrarile au inceput inca din anul 2019, iar termenul de finalizare este prevazut pentru anul 2021.
Din cauza vremii capricioase din ultima vreme, proiectul a inaintat mai greu, insa echipele au revenit la lucru si depun eforturi pentru a recupera timpul pierdut. Valoarea investitiei este de circa 14 milioane de lei.
Proiectul este destul de avansat. S-a ajuns cu reteaua de canalizare pana la statia de epurare din Jibou. S-a intrat cu lucrarile la reteaua de apa in Popeni si a fost realizata legatura intre satul Popeni si Mirsid, privind reteaua de canalizare.
In acest moment se executa lucrari la alimentarea cu apa pe mai multe ulite din satul Popeni” se arata pe pagina oficiala de Facebook a primariei Mirsid.
“Este o lucrare mare pe care speram sa o ducem la bun sfarsit. Reteaua de canalizare va fi legata la conducta de canalizare a Jiboului si la statia de epurare din Jibou, care este o statie de o capacitate mare.
In perioada urmatoare ne gandim si vom realiza un proiect pentru a extinde reteaua de apa si canalizare si pentru satul Firminis”, transmite primarul Calin Bereschi.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *