Hidroelectrica a început emiterea facturile românilor pe luna septembrie 2023 și ajunge la zi cu situaţia de plată, după ajustările complexe de soft adaptate la modificările legislative care au avut loc.

Facturile Hidroelectrica au început să ajungă la clienţii celei mai mari companii de stat de energie una după alta, după ajustările de soft. După facturile trimise cu întârziere, cea mai mare companiei de energie a statului, listată la bursă, a ajuns acum cu situaţia la zi.

Din 28 octombrie încep să se emită facturile Hidroelectrica pe luna septembrie 2023.

Facturile Hidroelectrica pe luna septembrie 2023 sunt emise din noaptea de vineri spre sâmbătă şi vor ajunge la clienţii companiei. În plus, toţi clienţii care spun că nu au primit factura la zi sau ultimele 2-3 facturi trebuie să ştie că acestea vor fi emise şi vor ajunge la ei. Specialiștii Hidroelectrica lucrează la rezolvarea cauzelor care au produs aceste întârzieri”, a precizat consilierul președintelui directoratului Hidroelectrica, Bogdan Buciu, pentru Antena 3.

Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a lansat aplicația de mobil pentru cei aproape 600.000 de clienți ai săi. Aplicația se numește iHidro și este disponibilă în atât în App Store, cât și în Google Play.

Sursa ziare.com