Anunt important despre UNTOLD si NEVERSEA

Reprezentantii UNTOLD si NEVERSEA au facut un anunt in legatura cu editiile din acest an. Acestia precizeaza ca, pana in acest moment, cele doua festivaluri nu sunt anulate, iar cei care si-au achizitionat bilete sau abonamente la cele doua festivaluri au varianta schimbarii acestora in Anytime, varianta care le asigura accesul la una din urmatoarele trei editii de festival, indiferent de data la care va avea loc (inclusiv in acest an).

rn

"In aceasta perioada traim vremuri exceptionale. in astfel de momente ne gandim mai mult ca oricand la oamenii din jurul nostru. Sa fim sanatosi, sa fim in siguranta sunt de departe lucrurile care conteaza cel mai mult in acest moment. Si, bineinteles, sa nu ne pierdem speranta, sa fim increzatori ca vom fi bine. Iar aceasta stare de bine ne va permite, mai devreme sau mai tarziu, sa ne revedem, mai dornici de distractie si cu mai mult dor de prieteni.

rn

In aceasta perioada, cu totii avem intrebari, cu totii cautam raspunsuri. Singurele certitudini sunt faptul ca, in acest moment, festivalurile UNTOLD si NEVERSEA nu sunt anulate si ca reprezinta, in acest an, speranta si miracolul in care cred foarte multi oameni. Totodata, o alta certitudine o reprezinta faptul ca vremurile pe care le traim sunt cu totul exceptionale. Si, din pacate, nimeni nu are raspunsul la intrebarea “cand se va termina?".

rn

Ca organizatie responsabila, asa cum am fost si pana acum, avem o datorie fata de oameni in general. Avem datoria de a trata orice posibila decizie legata de evolutia festivalurilor din acest an, cu maxima responsabilitate, punand sanatatea oamenilor pe primul loc. Va asiguram ca orice decizii vom fi nevoiti sa luam in perioada urmatoare, suntem cu totul constienti de momentele dificile prin care trece intreaga planeta si vom respecta cu totul deciziile si recomandarile autoritatilor, cu privire la felul in care va trebui sa tratam situatia celor doua festivaluri, in acest an.
Ca organizatori a celor mai mari festivaluri din Romania, UNTOLD si NEVERSEA, ne dorim mai mult ca oricine sa avem sansa sa aducem bucuria festivalurilor si in acest an, in cele mai sigure conditii.
Avem o responsabilitate fata de zecile de mii de oameni care au avut incredere in noi si in acest an si au achizitionat deja abonamente la festival. Pentru ei avem datoria de a face tot ce depinde de noi, atata timp cat va exista cea mai mica speranta de a ne intalni in conditii sigure si in acest an. Dar tot fata de acesti oameni frumosi, care cred in noi si care au cumparat deja zeci de mii de abonamente, avem datoria de a ii asigura ca indiferent de ce se va intampla cu editiile UNTOLD si NEVERSEA in 2020, investitia pe care au facut-o in bucuria de a fi prezenti la cele doua festivaluri nu se pierde!

rn

Am incercat sa intelegem cat mai bine evolutia lucrurilor din perioada urmatoare, am ascultat intrebarile si ingrijorarile fanilor nostri si am incercat sa venim cu cele mai bune solutii pentru ei. Traim vremuri dificile, indiferent de care parte suntem, insa, pentru organizatia noastra, cea mai valoroasa parte din magia UNTOLD sunt fanii. Asa ca, pentru ei si pentru toti cei care cred in noi, am cautat sa aducem claritate si siguranta cu privire la abonamentele si biletele achizitionate pentru editiile din acest an.

rn

Astfel, anuntam ca toti fanii UNTOLD si NEVERSEA, care sunt in prezent posesori de abonamente sau bilete pentru editia 2020, au posibilitatea sa isi transforme, gratuit, abonamentele sau biletele din acest an in abonamente sau bilete ANYTIME, valabile timp de 3 editii.

rn

Toti cei care au achizitionat deja un abonament, de orice fel, chiar si bilet de o zi, pot opta pentru schimbarea acestuia in ANYTIME, care asigura accesul la una din urmatoarele 3 editii de festival, indiferent de data la care va avea loc (inclusiv in acest an). Toate caracteristicile abonamentului initial raman aceleasi, in continuare, iar termenul de schimbare in ANYTIME este valabil 10 zile, incepand de astazi, 27 aprilie 2020. Exista doua modalitati de modificare:
• automata, din platforma de check-in
• manual, din site-urile www.untold.com si www.neversea.com", precizeaza reprezentantii UNTOLD.

rn

Foto: Facebook/ UNTOLD

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *