decembrie 3, 2022

ANTRENORUL EMIL IONAS LASA ECHIPA "nou promovata", Luceafarul Balan PENTRU O "CONSACRATA", Rapid Jibou

Dupa ce a fost mana dreapta a  finantatorului Pop  Radu,  antrenorul Emil Ionas de la Luceafarul  Balan pleaca la Rapid Jibou.Aceasta in conditiile in care a promovat in liga 4-a  din postura de antrenor  dar si vicepresedinte.Deocamdata, situatia la Balan ,ramane incerta.

rn

" Nu am facut un pas fara sa stie dl.  Pop. Mergem pe omenie si intelegere. Iubesc viata si fotbalul.Baietii m-au contactat,  la fel dl.  primar al Jiboului,   pentru un nou proiect,   de a merge la promovare in liga 3-a.Eu am fost mai de mult jucatorul lor,  cunosc bine situatia " a  mai afirmat Ionas.

rn

DE DOUA LUNI, JIBOUL ESTE  FARA  ANTRENOR PRINCIPAL 

rn

Conform spuselor dlui ing. Stana Marius, presedinte Rapid Jibou,  "dupa terminarea campionatului, Roja Ciprian, si-a dat demisia din functia de antrenor, dar ramane langa echipa,   motivul fiind activitatea profesionala  foarte intensa. Pe langa  " grupul Mirsid ", va veni si Tiriac de la Dumbrava Galgau, la schimb cu 2 juniori.Campionatul acesta va fi foarte interesant" a  incheiat Stana. Acesta a mai precizat ca dl. finantator Pop Radu , va fi contactat pentru discutii referitoare la un proiect de colaborare intre cele 2 cluburi.

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *