Antrenorul Costică Olariu, ca şi plecat de la FC Zalău

“Dacă problemele financiare se vor rezolva, poate îl vom convinge să revină”, a spus preşedintele Ioan Morar


Pentru prima dată în istorie, în acest tur de campionat, FC Zalău a fost antrenată de un tehnician din afara judeţului. Acest lucru nu prea s-a văzut în rezultate, iar cu Costică Olariu pe banca tehnică, gruparea de sub Meseş a acumulat doar 6 puncte şi a terminat prima parte de campionat pe penultimul loc. Cauzele se justifică, având în vedere lotul slab de care a beneficiat antrenorul, dar şi mai grav, probleme financiare cu care s-a confruntat echipa în ultimele luni, de când conturile au fost blocate. Jucătorii şi antrenorii nu şi-au primit niciun salariu şi au mai fost motivaţi doar cu mici prime din partea preşedintelui, însă tehnicianul a dat dovadă de profesionalism şi a rămas să antreneze, chiar dacă a fost tentat să plece încă din primele etape. stop_coloana

Cu toate că contractul lui Olariu este până în vară, cele două părţi se vor despărţi în această pauză, dacă situaţia financiară nu se îndreaptă. De fapt, după partida cu CSM Sighet, tehnicianul a plecat de la Zalău, iar situaţia sa este incertă.

“Nimănui nu-i covine să lucreze pe gratis. Eu chiar îl apreciez pe antrenor fiindcă a rămas la echipă în această perioadă grea. Altul ar fi plecat după primele meciuri. În perioada următoare vom discuta, iar dacă problemele financiare se vor rezolva poate îl voi convinge să revină”, a declarat preşedintele Ioan Morar.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *