septembrie 25, 2023

Volei Club Municipal Remat Zalau a dispus sambata, in Sala Sporturilor din Zalau, de Torpi Targu Mures, cu 3-1 (25-14, 25-27, 25-16, 25-19), intr-o partida din ultima etapa a Diviziei A1, la volei masculin. Cu o sala plina si cu o echipa schimbata fata de cea cu care ne-am obisnuit (Gontariu menajat, Todoran accidentat), formatia pregatita de Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu a obtinut a noua victorie consecutiva din acest an. Trebuie spus ca zalauanii nu au pierdut nici o partida in campionat, in anul 2009. Partida de sambata s-a jucat fara miza, deoarece nu mai schimba nimic in clasament, zalauanii terminand prima faza a campionatului pe locul 4, cu 37 de puncte.
Meciul a inceput cu un prim punct castigat de zalauani, la capatul unui blocaj al trio-ului Ciortea-Alexic-Ateljevic. La primul timp tehnic de odihna, zalauanii aveau deja un avantaj de 5 puncte, 8-3, iar la al doilea, Alexic, cu un atac executat foarte bine, a facut ca avantajul sa fie de 10 puncte, 16-6. Sanjberger incheie primul set, cu un atac reusit, iar dupa 10 minute de joc, Rematul avea deja 1-0 la seturi. Dupa cum s-a disputat primul set se parea ca zalauanii vor incheia conturile foarte repede, dar targ-muresenii nu au fost de acord. Acestia au castigat setul doi, dupa ce voleibalistii zalauani au condus, cu 8-2 si 16-12. Echipa din Targu Mures a avut o revenire spectaculoasa de la 20-15, cand au castigat 12 puncte, adjudecandu-si setul, cu 27-25.
In setul trei, voleibalistii zalauani au inceput in forta jocul, avand un avans de 7 puncte, 8-1, la primul timp tehnic de odihna. Avantajul creste la 9 puncte, 16-7, la al doilea timp tehnic de odihna, iar setul se incheie, cu 25-16, pentru “ai nostri”. Setul patru se desfasoara dupa acelasi scenariu ca si cel precedent. Remat Zalau a condus cu 8-1, 16-6, iar de la 22-10, targ-muresenii au o tresarire de orgoliu si incearca sa se apropie de zalauani (23-17). Dar setul se termina, cu 25-19, pentru Remat si astfel zalauanii au un moral bun pentru partidele care vor urma in play-of.
VCM Remat Zalau: Alexic, Ciortea, Sanjberger, Ateljevic, Dacovic, Despotovski, Maries. Au mai evoluat: Ilies, Cadar, Milkov, Gontariu. Antrenor principal: Dragan Djordjevic, antrenor secund, Aurel Vlaicu.
Cu Explorari Baia Mare in play-off
Dupa aceasta etapa se da startul play-off-ului, care se va juca, in sistemul “doua din trei” dupa “Tabela Berger”, respectiv locurile:1-8, 2-7, 3-6, 4-5. Partidele tur se vor juca sambata, 21 martie, iar returul patru zile mai tarziu, pe 25 martie. In caz de egalitate, jocul decisiv va avea loc in 28 martie, la Zalau, Remat fiind echipa mai bine clasata la finalul primei parti a campionatului.
Programul partidelor :
Tomis Constanta-Unirea Dej;
Dinamo-U Cluj-Napoca;
LPS Piatra-Neamt-Constam Buzau;
Remat Zalau-Ex. Baia Mare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut