Ansamblul „Mugur, mugurel”, premiul I la Festivalul „Joc și cânt la Breaza”

0

Ansamblul „Mugur, mugurel” al Școlii Populare de Arte și Meserii, aparținând Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, a câștigat mai multe premii la ediția a șaptea a Festivalului-Concurs Național de Folclor „Joc și cânt la Breaza – Tradiția, punte de legătură între trecut și viitor”.

Festivalul, realizat cu scopul de a descoperi, de a promova și orienta copiii, tinerii cu potențial artistic și de a valorifica obiceiurile și tradițiile populare, laice și religioase pentru a fi transmise generațiilor actuale și viitoare, a avut loc în data de 11 septembrie , organizat fiind de Primăria Breaza, Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza, Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar Județean Prahova.

Ansamblul „Mugur Mugurel”, condus de Anghel și Doina Dușcaș, a obținut premiul întâi la festival, la secțiunea dansuri tradiționale românești.

Tot premiul întâi a fost obținut de solista vocală Dragoș Sonia Alexia, în vârstă de 12 ani, la secțiunea de cântec popular. Premiul al doilea, la aceeași secțiune, a fost obținut de solistul vocal Barbur Darius Marian, în vârstă de 14 ani, și solista Botiș Ariana Daria, în vârstă de 15 ani.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut