Ansamblul „Mugur, mugurel”, premiul I la Festivalul „Joc și cânt la Breaza”

0
82

Ansamblul „Mugur, mugurel” al Școlii Populare de Arte și Meserii, aparținând Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, a câștigat mai multe premii la ediția a șaptea a Festivalului-Concurs Național de Folclor „Joc și cânt la Breaza – Tradiția, punte de legătură între trecut și viitor”.

Festivalul, realizat cu scopul de a descoperi, de a promova și orienta copiii, tinerii cu potențial artistic și de a valorifica obiceiurile și tradițiile populare, laice și religioase pentru a fi transmise generațiilor actuale și viitoare, a avut loc în data de 11 septembrie , organizat fiind de Primăria Breaza, Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza, Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar Județean Prahova.

Ansamblul „Mugur Mugurel”, condus de Anghel și Doina Dușcaș, a obținut premiul întâi la festival, la secțiunea dansuri tradiționale românești.

Tot premiul întâi a fost obținut de solista vocală Dragoș Sonia Alexia, în vârstă de 12 ani, la secțiunea de cântec popular. Premiul al doilea, la aceeași secțiune, a fost obținut de solistul vocal Barbur Darius Marian, în vârstă de 14 ani, și solista Botiș Ariana Daria, în vârstă de 15 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.